Uvijek treba imati plan B

planiranje

Svaki dobar planer će vam reći: „uvijek treba imati plan B“. Ako već kupujete tehnologiju za vaše treninge ili događaje savjetujemo vam da imate kvalitetnog rental partnera za tehnologiju pri ruci u slučaju ako nešto pođe po zlu. Svi znamo da se život jednostavno dogodi- katkad se oprema izgubi, ošteti u tranzitu ili iznenadno prestane raditi. U takvim slučajevima, umjesto da pronalazite rješenja u zadnji čas, dobro je imati već promišljeni plan B. On vam pomaže da vaši sastanci ili događaji prođu bez problema.

Ako se dogodi da vaša oprema nije kompatibilna s novim softverom/aplikacijom ili imate veći odaziv sudionika nego što ste očekivali tu smo da Vam pomognemo! Mi dajemo u najam gotovo svaku vrstu opreme koju bi mogli trebati za vaš sljedeći sastanak ili konferenciju.

 

Tu smo kad nas trebate

Iako je većina upita koje dobivamo za događaje ili sastanke koji su za par tjedana ili mjeseci, tu smo za vas i u hitnim slučajevima. Kako znamo da kod planiranja svašta može poći po krivu, uvijek treba na pameti imati plan B. Mi imamo ono što vam treba i možemo to poslati već sljedeći dan ili osobno dostaviti i postaviti na vašoj lokaciji. Kad ste u nezgodnoj situaciji, naš brz odaziv i dostava pomažu vam riješiti probleme brzo i efikasno.

Također tu smo za vas i u dugoročnim vodama. Ako ne želite ovisiti o servisima, popravcima i imate strah pri kupovanju nove opreme zbog kompatibilnosti s vašom starom opremom. Opremite vaše poslovanje s dugoročnim najmom. Mi vam postavljamo opremu na vašoj lokaciji te stojimo na usluzi za bilo kakve probleme!


Laptopi

Za poslovne sastanke, događaje ili konferencije potrebna vam je oprema koja će omogućiti vašim sudionicima produktivno praćenje. Nije bitno gdje se vaš događaj odvija, možemo dostaviti opremu osobno ili je poslati.
Možete unajmiti od 1 do više od 500 prijenosnih računala za profesionalnu uporabu. Želite li prijenosna računala s Officeom, na određenom jeziku ili s određenom verzijom Windows sustava! Sve je moguće.

S najmom preko pctogo.hr možete biti sigurni da ne plaćate previše za najam prijenosnih računala. Zbog toga se odlučite za najam prijenosnog računala preko pctogo.hr i pogledajte više o najmu laptopa već danas.

 

Tableti

Vjerojatno najbolja oprema koju možete imati za vaše treninge ili konferencije je tablet. Omogućite svojim sudionicima povezanost s onim što se događa tijekom događaja, da vide prezentacije od bilo gdje te da mogu voditi bilješke na zaslonu kako bi ostvarili što uspješniji događaj. Mi vam također možemo unaprijed instalirati potrebne aplikacije direktno na vaše unajmljene tablete što ih čini spremnima za uporabu čim ih dostavimo. Samo nam javite što vam je potrebno za vaš događaj i mi vam opremu šaljemo ili dostavljamo kad god i gdje god vam odgovara.

najam tableta

Desktopi

Potrebna vam je ozbiljnija snaga kompjutera za vaše natjecanje u kodiranju, gaming događaj ili trening? Od Windows desktopa do All-in-one kompjutera i svega između vi vam možemo osobno dostaviti i postaviti unajmljenu opremu koja vam je potrebna. Mi nudimo desktop kompjutere visoke kvalitete za najam za vaše evente, sastanke, treninge ili natjecanja.

 

Multimedija

Kupovanje projektora ili televizije za vaše velike događaje nije neviđeno, ali trebate uzeti u obzir kompatibilnost. Što se dogodi kad dođete na lokaciju svog događaja i vaš projektor ne radi s postojećom opremom ili vaš monitor nema potrebne kablove ili konekcije?
Mi nudimo projektore za sve veličine prostora i sve tipove događaja. Naši profesionalci uzimaju u obzir tip medija koji prezentirate, veličinu publike i lokaciju kao i druge faktore kako bi vam pomogli izabrati savršen projektor za najam.

Ukratko

Ako vaša kompanija aktivno razmišlja o kupnji umjesto najma informatička opreme za treninge i ostale događaje i dalje trebate biti pripremljeni s planom B. Ako vam slučajno kasni dostava opreme ili se oštetila u tranzitu, naši iskusni operateri vam mogu riješiti sve probleme vezane uz informatičku opremu.

Iznajmljivanje hardvera, laptopa i ostale opreme očit je izbor u mnogim različitim situacijama. Hoćete li biti na nekom događaju ili sajmu? Ili vam trebaju privremene radne stanice? Često će iznajmljivanje opreme biti jeftinija opcija.
Informatičku opremu možete iznajmiti kod nas s dodatnim uslugama koje dolaze uz najam potpuno besplatno. Na primjer, treba li vam najam opreme hitno (već sljedeći dan) , ili želite da instaliramo uređaje za vas? Javite nam!  Tu smo za vas!

Pctogo.hr ima opremu koja vam je potrebna kako bi vaš događaj prošao bez daljnjih problema. Samo nam javite što vam treba i naši zaposlenici će poslati ili osobno dostaviti opremu brzo i bez problema. Pošalji te nam upit za vaš događaj već danas!

Read more

Planiranje događaja

meating

Znamo da planiranje događaja može biti stresno. Sam odabir savršenog prostora, organiziranje radnika i koordiniranje svojih kampanji na društvenim mrežama je i previše posla! Zato tu uskačemo mi! S uslugom pctogo.hr možete izostaviti najveći problem od svih- STRES – bar kad je u pitanju tehnologija.

Mi mičemo stres iz unajmljivanja informatičke opreme za događaje, jer je naš proces dizajniran tako da vam pomogne odabrati prava sredstva za vaš najam. Naši agenti vas informiraju o statusu vašeg najma od prvog zahtjeva do trenutka kad vratite unajmljenu opremu. Oni su tu za vas i fokusirani su na odgovaranje i pružanje što bolje usluge.

 

Max 15 min.

Kad planirate događaj vrijeme je uvijek iznimno bitno. Nemate vremena čekati odgovor jeli lokacija koju želite slobodna ili ne pa isto tako ne bi trebali čekati ni odgovor svog dostavljača informatičke opreme.

S našim zajamčenih 15 min, nikad ne ostajete visiti čekajući odgovor na vaša pitanja vezana uz najam informatičke opreme. Tijekom radnog vremena, naši će predstavnici odgovoriti u roku od 15 min nakon poslanog zahtjeva kako bi saznali više informacija o vašim potrebama za najam informatičke opreme.

Ako vam oprema iz nekog razloga treba baš danas … Nazovite nas – naći ćemo rješenje za vas!

 

Komunikacija je ključna

Vaš posao je stvoriti najbolji događaj, a naš je da vam pomognemo ostvariti taj cilj. Baš kao kad planirate događaj, komunikacija je ključna kako bi osigurali da vaše potrebe s unajmljenom informatičkom opremom idu po planu.

concert

Odmah odgovaramo na upite te smo dostupni odgovoriti na sva vaša pitanja i brige vezane za najam računalne opreme za vaš događaj. Planirali vi konferenciju, edukativnu radionicu ili koncert, naši predstavnici će raditi s vama kako bi vam dostavili ono što trebate na vrijeme.

S dobrom komunikacijom, kako bi bolje razumjeli sve vaše potrebe i datume vaših događaja, možemo ubrzati vaše zahtjeve za informatičkom opremom čim ste vi spremni potvrditi svoj kontakt za najam.

 

Dogovor o isporuci

Prezaposleni ste i nemate vremena baviti se dodatnim gnjavažama svog partnera za informatičku opremu? Mi radimo s vama i vašim predstavnicima na lokaciji događaja kako bi potvrdili svaki detalj za vaš najam te osigurali da je sva vaša unajmljena oprema kompatibilna s postojećom tehnologijom na lokaciji.

Ako šaljemo opremu vama ili direktno na lokaciju vašeg prostora za događaj, radimo s vama kako bi osigurali da znate kad se oprema šalje. Ako vam mi postavljamo unajmljenu tehnologiju na samoj lokaciji događaja , naši tehničari će biti s vama u kontaktu kako bi bili sigurni kad i gdje doći postaviti opremu prije samog početka događaja.

 

Servis tijekom najma

Razumijemo da i najbolje isplanirani planovi katkad znaju poći po krivu, zato smo mi tu za vas i tijekom odvijanja samog događaja. Naši će vas predstavnici kontaktirati kako bi osigurali da imate sve što vam je potrebno kako bi vaš događaj išao po planu.

Ako imate ikakvih problema ili shvatite da ste zaboravili nešto naručiti, mi vam možemo pomoći! U većini slučajeva, možemo poslati opremu preko noći ili, ovisno o situaciji, osobno ih dostaviti na sam dan događaja ili u tijeku događaja!

 

Nije to sve

Naša predanost prema kvaliteti i usluzi ne prestaje kad vaš događaj završi. Mi vas kontaktiramo nakon vašeg događaja kako bi čuli povratne informacije.
Uvijek smo otvoreni za povratne informacije i osvrt na zadovoljstvo s vašom unajmljenom opremom. Voljeli bi čuti postoji li išta što možemo poboljšati pri vašoj sljedećoj narudžbi ili ako želite da nudimo još neku dodatnu opremu. Naša predanost prema pojednostavljivanju procesa najma opreme za događaje i omogućavanju  komadića mira kroz odličnu korisničku podršku će nadamo se osigurati vaše povjerenje u najam s pctogo.hr.

Također uz svaki najam nudimo i dodatne usluge  koje vam znatno smanjuju brigu i stres koji dolazi s planiranjem svakog događaja.

Pctogo.hr vam može omogućiti svu tehnološku opremu za događaje koja vam je potrebna kako bi vaš sljedeći događaj bio uspješan. Samo nam javite vaše potrebe i naši tehničari će opremu dostaviti i postaviti gdje god i kad god vama odgovara.

Pogledajte neke od primjera događanja  za koje nudimo najam opreme te ako imate nešto drugo u planu bit će nam drago ako vam možemo pomoći.

Slobodno nas nazovite.

Read more

Izgradnja savršenog kompjuterskog Lab-a

LAB

Kompjuterski lab je značajna investicija za škole, fakultete i poslovne kampuse. Iako se određeni kompjuter prema specifikacijama računalne tvrtke čini kao odličan izbor, jedini način da doznate da li vam kompjuter uistinu odgovara je da ga isprobate. Isprobavanje više kompjutera na licu mjesta vama i vašem timu donosi mir jer znate da ste odabrali prave kompjutere za svoj novi kompjuterski lab.
Evo par primjera kako vam najam kompjutera pomaže u izgradnji savršenog kompjuterskog lab-a.

Svrha i korištenje

Prva stvar koju svaki IT tim treba uzeti u obzir pri stvaranju kompjuterskog lab-a je razlog korištenja i svrhu kompjutera. Hoće li se lab koristiti samo za pokretanje osnovnog Office programa za studente ili treba moći podržati digitalni dizajn ili programske softwere? Razumijevanje svrhe i razloga korištenja vaših kompjutera vam može znatno pomoći u donošenju prave odluke za vaš lab.

Poznavanje osnovnih svrha i načina korištenja kompjutera u vašem labu olakšava našim agentima za najam da vam preporuče najbolje kompjutere. Bitno nam je razumjeti kako će vaši studenti ili zaposlenici koristiti kompjutere, kako bi vam isporučili najbolje proizvode, za vas i vaš tim, na vama poželjnoj lokaciji. Također možemo vam ponuditi stručnjake za instalaciju kako bi vam pomogli oko postavljanja unajmljenih kompjutera u vaš lab.

Problemi kompatibilnosti

Gradite li posve novi kompjuterski lab ili zamjenjujete stari? Imate li već postojeći pribor ili hardver poput printera i servera za koje trebate potvrditi hoće li raditi s novim kompjuterima? Kad unajmite računalo na nama ostavljate brigu da vaš lab od prvog dana radi bez ikakvih problema kompatibilnosti.

Ako nam možete pružiti informacije o hardverima koje posjedujete, mi vam možemo predložiti najam kompjutera koji će najvjerojatnije raditi s vašom postojećom opremom. Jednom kad je dostavljeno i postavljeno, vaš IT tim može testirati svu vašu opremu sa svim unajmljenim kompjuterima kako bi osigurali da nema nikakvih problema kompatibilnosti.

 

Brzina i snaga

Ako će vaš kompjuterski lab biti korišten za pokretanje bilo čega osim osnovnih Office funkcija, iznimno je bitno da kompjuteri koje odaberete imaju snagu i brzinu koja je vašem korisniku potrebna. Instaliranje programa i softwera koji su vam potrebni unaprijed vam osigurava sigurnost u to da svojim korisnicima dajete alate koji su im potrebni kako bi završili poslove ili zadatke.

Naši agenti za najam vam mogu znatno olakšati ovu fazu stvaranja lab-a. Ako nam možete pružiti kopiju softvera ili slikovnog stroja mi vam unaprijed možemo instalirati softver ili programe koje trebate na svakom uređaju prije nego li ih vam dostavimo. Ovakav postupak vam omogućava početak testiranja na mjestu lab-a, bržim i jednostavnijim.

Pojednostavljen najam tehnologije

S više od 30 godina industrijskog znanja i iskustva u postavljanju unajmljenih kompjuterskih labova za naše klijente, naši stručnjaci znaju iz iskustva da je najbolji način da odaberete potrebnu opremu za vaš lab taj da prvo isprobate opcije kompjutera na vašoj lokaciji. Pomažući vam da odaberete što će vam najbolje odgovarati i pružajući  vam mogućnost da koristite proizvode u vašem lab prostoru, olakšavamo vam donošenje prave odluke za vaš kompjuterski lab.

Kad unajmite kod nas, dobijete najbolju opremu i podršku. Naši obučeni tehničari donose, postavljaju i pripremaju svu opremu kako bi vam maksimalno olakšali proces stvaranja kompjuterskog laba. Naši agenti koordiniraju sve logistike dostavljanja i postavljanja te imaju tehničare na dohvat ruke za popravljanje bilo kakvih problema koji se mogu pojaviti s vašom unajmljenom tehnologijom.

Read more