Kako unajmiti

Zatražite najam

Prvi korak kojeg trebate napraviti, ako želite unajmiti opremu, je kontaktirati nas. Možete nas nazvati, poslati nam poruku, popuniti naš obrazac na stranici ili poslati e-mail.

Ako popunite obrazac na našoj stranici tijekom poslovnih sati, dobit ćete odgovor u 10 minuta.

Pregled i potvrda

Nakon što našem zaposleniku objasnite šta vam je potrebno, šaljemo vam informativnu ponudu i prijedlog ugovora preko e-maila.

Ako imate bilo kakva pitanja, ili biste htjeli nešto promijeniti, samo nas nazovite, bit će nam drago pomoći.

Nakon što pregledate vaš ugovor i izvršite uplatu dogovaramo se za sve detalje potrebne za dodatne instalacije i isporuku.

Priprema i isporuka

Vaša unajmljena oprema će biti potpuno spremna za rad u roku od par sati od potvrde narudžbe. Njezini softveri će biti resetirani na tvorničke postavke osim ako niste zatražili točnu sliku ili prilagođen softver, u tom slučaju vaše želje će biti postavljene i testirane.

Kada je vaša oprema u rangu sa standardima kvalitete prema dogovorenom će biti isporučena. Možete je preuzeti na našoj adresi ili će biti dostavljena prema dogovoru na vrijeme na vašu željenu lokaciju.

Uživajte i vratite

Uživajte u svojoj unajmljenoj opremi. Kada vaše vrijeme najma istekne i vaš projekt ili događaj je završio, nazovite nas kako bi potvrdili detalje povrata opreme.

Mi ćemo ili doći pokupiti opremu sami ili ćete je slati natrag ili dostaviti sami.