Događaji

Za koji događaj iznajmljujete?

Nudimo neke primjere.

Oprema za konvencije

Naši zaposlenici mogu vam ponuditi kompletnu opremu za vašu sljedeću konvenciju. U cijenu najma je uključena: isporuka, instalacija vašeg softvera, dodatna oprema kao backup i podrška, a ukaže li se potreba osiguravamo i stručnjaka na terenu.

Oprema za konferencije

Za konferencijske događaje bilo koje veličine i svrhe, naši stručnjaci vam mogu ponuditi privremeno rješenje za sve vaše tehnološke brige.

Oprema za obuku

Kada postavljate privremenu učionicu za edukaciju zaposlenika o vašem kompanijskom softveru ili novim načinima poslovanja, mi vam možemo ponuditi jednostavno rješenje za vaš kratkoročni događaj.

Sva naša oprema može doći sa softverom vaše kompanije već instaliranim i spremnim za korištenje.

Oprema za sastanke

Ako održavate važan sastanak, dopustite našim stručnjacima da preuzmu planiranje sve potrebne tehnologije koja će vam biti potrebna, kako bi se vi mogli fokusirati na pripremanje i vođenje samog sastanka.

Najam računala za lab

Ako u vašoj firmi ili negdje drugdje treba postaviti kratkoročni lab, mi vam možemo ponuditi rješenje koje će zadovoljiti sve vaše tehnološke potrebe.

Ne samo što instaliramo računala po vašim zahtjevima i dostavljamo ih, već nudimo i dodatnu opremu koja je uračunata u cijenu najma a koju ćete imati kao backup u slučaju da dođe do problema.

rezervacija

Oprema za registraciju

Želite da se vaši gosti registriraju, ali imate „hrpu“ drugog posla za raditi?
PCTOGO će za vas srediti sve do sitnog detalja: naši kompjuteri, laptopi i tableti su savršeni za registraciju.