Pogled na 2019

2019

Kako godina iza nas ne bi bila samo još jedna godina koja je prošla, izdvojili smo nekoliko nama dragih i poučnih događanja iz kojih smo nešto naučili od svojih korisnika, a negdje se dobro i zabavili.

Zadovoljstvo krajnjeg korisnika je nešto što nam je jako važno. Drago nam je da su korisnici prepoznali brzinu i lakoću najma, a prema njihovim povratnim informacijama, i zadovoljstvo s timom PCTOGO.

 

Sedam godina smo uz nove generacije natjecatelja na Državnom natjecanju informatičara. Iako je naš posao opremanje dvorane informatičkom opremom i nadgledanje da sve prođe bez neugodnosti ipak se svake godine znojimo s njima. Naučili smo da ljubav prema informatici i upornost donosi visoke rezultate. Bravo mladi ljudi…

Nije lako!

 

U tunelu Grič mladi znanstvenici su prikazivali mini- projekte te su tijekom noći posjetitelji imali mogućnost ocijeniti projekte preko mobilnih aplikacija.

Na ovom događaju smo  se ponovo zaljubili u pojam znanstvenika i ludih pokusa te su nas mladi znanstvenici oduševili sa svojim projektima i znanjem.

 

Još jedan primjer gdje smo se osjećali ponovo kao djeca, iako nikad nismo bili ovoliko napredni. Ovo je ipak robotički kamp! Dok mi iznajmljujemo informatičku opremu kako bi olakšali posao kompanijama ovi klinci stvaraju budućnost! Roboti! Ima li se što više za reći…

 

Naučili smo puno o ženskom tijelu na medicinskoj edukaciji.

 

Surađivali smo s umjetnicima pa je pctogo.hr  laptop bio na jednoj od izložbi!

 

Družili smo se s izviđačima i bili na europskoj skautskoj konferenciji gdje smo se dobro zabavili te i zaplesali.

 

Europsko prvenstvo atletičara. Bilo je napeto!

 

Ultra. O tome ne treba puno reći. Slika govori 1000 riječi. Nezaboravno iskustvo! Drago nam je da je naša oprema pripomogla izvođačima da prirede takav nastup.

Nadamo se da će 2020. godina donijeti neke nove lijepe trenutke kao i neke nove izazove…

Mi smo spremni! 🙂

Tags: