O nama

PCTOGO pruža jedinstvenu uslugu najma informatičke opreme na hrvatskom tržištu

Najam informatičke opreme s jamstvom, održavanjem i ugovorima na proizvoljno dug rok.

…naime, PCTOGO. radi kao „rent-a-car“ za informatičku opremu na kraće rokove, dok u slučaju dugoročnih najmova jednostavno zamjenjuje kupovinu opreme, uz dodatne povoljnosti održavanja i jamstva.

Opremu iznajmljujemo na razdoblja od jednog dana, nekoliko dana (za potrebe raznih događanja, edukacija ili sl.), nekoliko mjeseci, pa sve do višegodišnjeg najma.

Našom uslugom dugoročnog najma s jamstvom i zamjenom neispravne opreme u roku 24h, potpuno zamjenjujemo potrebu korisnika za kupovinom opreme za potrebe tvrtke i plaćanjem održavanja iste.

Tvrtka PCTOGO jamči svojom uslugom dugoročnog najma značajno niže troškove korištenja informatičke opreme od kupovine iste.

Uz te, višestruko povoljnije uvjete od svih dosadašnjih uvjeta na tržištu, vjerujemo da smo ovim načinom poslovanja otvorili potpuno drugačiji pogled na status informatičke opreme kod tvrtki ili fizičkih osoba.

Slijedom takve poslovne orijentacije tržište nas je jako dobro prihvatilo jer popunjavamo nišu kojom se nitko još do sada nije bavio na, za najmoprimca, maksimalno fleksibilan i povoljan način.

Posebno smo ponosni na to što mijenjamo percepciju tržišta gdje kažemo: nije važno posjedovati, već koristiti.

Takvo razmišljanje već je prisutno, u građana i tvrtki u Republici Hrvatskoj – pri nabavci strojeva i vozila, dok u domeni nabave informatičke opreme, tvrtka PCTOGO je prva koja uz maksimalno fleksibilne uvjete nudi takvu uslugu.

Ugovori o najmu tvrtke PCTOGO su prilagođeni svakom, pa i najzahtjevnijem korisniku, te omogućuju raskid ugovorne obveze u bilo kom trenutku, što vjerujemo, daje još jedan plus prema potpunom povjerenju u profesionalnost i poslovnost naše tvrtke.

PCTOGO radi s opremom vodećih svjetskih proizvođača informatičke opreme (HP, Lenovo, DELL..) i u svakom trenutku u mogućnosti je ponuditi lepezu opreme koja zadovoljava najviše standarde i potrebe.