Kratkoročni najam

Nudimo uslugu prilagođenu vašim kratkoročnim ili hitnim potrebama. Često se nalazite u situaciji da imate previše posla oko organizacije događaja, edukacije ili samog poslovanja.
Naša profesionalna usluga kratkoročnog najma savršeno će se uklopiti u vašu organizaciju i na vrijeme ćemo isporučiti sve što je potrebno te instalirati i konfigurirati tako da oko informatičke opreme nećete imati nikakvih briga ili dodatnog posla.

Najam opreme

Potrebna vam je oprema za nadolazeće događanje, školovanje, kongres ili sl. Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno.

Pogledajte ponudu

Uz svaki najam, uključene su vam i sljedeće usluge:

Fleksibilni period najma

Nudimo uslugu najma opreme od jednog dana pa do više godina. Ako iz nekog razloga želite opremu vratiti prije ili zamijeniti za bolju ili drugačiju opremu – spremno ćemo izaći u susret.

Rezervna oprema i zamjena

Kada unajmljujete opremu kod nas mi vam dajemo još jedno računalo kao rezervno u slučaju da nešto krene krivo. Ako treba hitno zamijeniti opremu, šaljemo zamjenu odmah.

Podrška

Na raspolaganju su vam naši stručnjaci za postavljanje, instaliranje i deinstaliranje opreme za iznajmljivanje ili za stručnu podršku cijelog događaja, ako je potrebno.

Microsoft office365

Kod nas ga možete unajmiti MS Office365 s opremom po vrlo povoljnoj cijeni.

Najam prostorija

Potreban vam je prostor?

Kod nas možete unajmiti radni stol – stolove za tvrtku ili prostorije za događaje, edukacije, konferencije ili sl.

Pogledajte ponudu

„Bila nam je super suradnja na organizaciji Webcamp – City Plaza Centar eventa. Ekipa iz PCTOGO-a se pobrinula za kvalitetnu računalnu opremu. Super nam je što možemo na par dana iznajmiti kvalitetna računala, a uz to birati modele iz ponude koji nam odgovaraju.“- Dubravko Andrić,voditelj operacije”

Promologistika