Izgradnja savršenog kompjuterskog Lab-a

LAB

Kompjuterski lab je značajna investicija za škole, fakultete i poslovne kampuse. Iako se određeni kompjuter prema specifikacijama računalne tvrtke čini kao odličan izbor, jedini način da doznate da li vam kompjuter uistinu odgovara je da ga isprobate. Isprobavanje više kompjutera na licu mjesta vama i vašem timu donosi mir jer znate da ste odabrali prave kompjutere za svoj novi kompjuterski lab.
Evo par primjera kako vam najam kompjutera pomaže u izgradnji savršenog kompjuterskog lab-a.

Svrha i korištenje

Prva stvar koju svaki IT tim treba uzeti u obzir pri stvaranju kompjuterskog lab-a je razlog korištenja i svrhu kompjutera. Hoće li se lab koristiti samo za pokretanje osnovnog Office programa za studente ili treba moći podržati digitalni dizajn ili programske softwere? Razumijevanje svrhe i razloga korištenja vaših kompjutera vam može znatno pomoći u donošenju prave odluke za vaš lab.

Poznavanje osnovnih svrha i načina korištenja kompjutera u vašem labu olakšava našim agentima za najam da vam preporuče najbolje kompjutere. Bitno nam je razumjeti kako će vaši studenti ili zaposlenici koristiti kompjutere, kako bi vam isporučili najbolje proizvode, za vas i vaš tim, na vama poželjnoj lokaciji. Također možemo vam ponuditi stručnjake za instalaciju kako bi vam pomogli oko postavljanja unajmljenih kompjutera u vaš lab.

Problemi kompatibilnosti

Gradite li posve novi kompjuterski lab ili zamjenjujete stari? Imate li već postojeći pribor ili hardver poput printera i servera za koje trebate potvrditi hoće li raditi s novim kompjuterima? Kad unajmite računalo na nama ostavljate brigu da vaš lab od prvog dana radi bez ikakvih problema kompatibilnosti.

Ako nam možete pružiti informacije o hardverima koje posjedujete, mi vam možemo predložiti najam kompjutera koji će najvjerojatnije raditi s vašom postojećom opremom. Jednom kad je dostavljeno i postavljeno, vaš IT tim može testirati svu vašu opremu sa svim unajmljenim kompjuterima kako bi osigurali da nema nikakvih problema kompatibilnosti.

 

Brzina i snaga

Ako će vaš kompjuterski lab biti korišten za pokretanje bilo čega osim osnovnih Office funkcija, iznimno je bitno da kompjuteri koje odaberete imaju snagu i brzinu koja je vašem korisniku potrebna. Instaliranje programa i softwera koji su vam potrebni unaprijed vam osigurava sigurnost u to da svojim korisnicima dajete alate koji su im potrebni kako bi završili poslove ili zadatke.

Naši agenti za najam vam mogu znatno olakšati ovu fazu stvaranja lab-a. Ako nam možete pružiti kopiju softvera ili slikovnog stroja mi vam unaprijed možemo instalirati softver ili programe koje trebate na svakom uređaju prije nego li ih vam dostavimo. Ovakav postupak vam omogućava početak testiranja na mjestu lab-a, bržim i jednostavnijim.

Pojednostavljen najam tehnologije

S više od 30 godina industrijskog znanja i iskustva u postavljanju unajmljenih kompjuterskih labova za naše klijente, naši stručnjaci znaju iz iskustva da je najbolji način da odaberete potrebnu opremu za vaš lab taj da prvo isprobate opcije kompjutera na vašoj lokaciji. Pomažući vam da odaberete što će vam najbolje odgovarati i pružajući  vam mogućnost da koristite proizvode u vašem lab prostoru, olakšavamo vam donošenje prave odluke za vaš kompjuterski lab.

Kad unajmite kod nas, dobijete najbolju opremu i podršku. Naši obučeni tehničari donose, postavljaju i pripremaju svu opremu kako bi vam maksimalno olakšali proces stvaranja kompjuterskog laba. Naši agenti koordiniraju sve logistike dostavljanja i postavljanja te imaju tehničare na dohvat ruke za popravljanje bilo kakvih problema koji se mogu pojaviti s vašom unajmljenom tehnologijom.

Tags: