Planiranje događaja

meating

Znamo da planiranje događaja može biti stresno. Sam odabir savršenog prostora, organiziranje radnika i koordiniranje svojih kampanji na društvenim mrežama je i previše posla! Zato tu uskačemo mi! S uslugom pctogo.hr možete izostaviti najveći problem od svih- STRES – bar kad je u pitanju tehnologija.

Mi mičemo stres iz unajmljivanja informatičke opreme za događaje, jer je naš proces dizajniran tako da vam pomogne odabrati prava sredstva za vaš najam. Naši agenti vas informiraju o statusu vašeg najma od prvog zahtjeva do trenutka kad vratite unajmljenu opremu. Oni su tu za vas i fokusirani su na odgovaranje i pružanje što bolje usluge.

 

Max 15 min.

Kad planirate događaj vrijeme je uvijek iznimno bitno. Nemate vremena čekati odgovor jeli lokacija koju želite slobodna ili ne pa isto tako ne bi trebali čekati ni odgovor svog dostavljača informatičke opreme.

S našim zajamčenih 15 min, nikad ne ostajete visiti čekajući odgovor na vaša pitanja vezana uz najam informatičke opreme. Tijekom radnog vremena, naši će predstavnici odgovoriti u roku od 15 min nakon poslanog zahtjeva kako bi saznali više informacija o vašim potrebama za najam informatičke opreme.

Ako vam oprema iz nekog razloga treba baš danas … Nazovite nas – naći ćemo rješenje za vas!

 

Komunikacija je ključna

Vaš posao je stvoriti najbolji događaj, a naš je da vam pomognemo ostvariti taj cilj. Baš kao kad planirate događaj, komunikacija je ključna kako bi osigurali da vaše potrebe s unajmljenom informatičkom opremom idu po planu.

concert

Odmah odgovaramo na upite te smo dostupni odgovoriti na sva vaša pitanja i brige vezane za najam računalne opreme za vaš događaj. Planirali vi konferenciju, edukativnu radionicu ili koncert, naši predstavnici će raditi s vama kako bi vam dostavili ono što trebate na vrijeme.

S dobrom komunikacijom, kako bi bolje razumjeli sve vaše potrebe i datume vaših događaja, možemo ubrzati vaše zahtjeve za informatičkom opremom čim ste vi spremni potvrditi svoj kontakt za najam.

 

Dogovor o isporuci

Prezaposleni ste i nemate vremena baviti se dodatnim gnjavažama svog partnera za informatičku opremu? Mi radimo s vama i vašim predstavnicima na lokaciji događaja kako bi potvrdili svaki detalj za vaš najam te osigurali da je sva vaša unajmljena oprema kompatibilna s postojećom tehnologijom na lokaciji.

Ako šaljemo opremu vama ili direktno na lokaciju vašeg prostora za događaj, radimo s vama kako bi osigurali da znate kad se oprema šalje. Ako vam mi postavljamo unajmljenu tehnologiju na samoj lokaciji događaja , naši tehničari će biti s vama u kontaktu kako bi bili sigurni kad i gdje doći postaviti opremu prije samog početka događaja.

 

Servis tijekom najma

Razumijemo da i najbolje isplanirani planovi katkad znaju poći po krivu, zato smo mi tu za vas i tijekom odvijanja samog događaja. Naši će vas predstavnici kontaktirati kako bi osigurali da imate sve što vam je potrebno kako bi vaš događaj išao po planu.

Ako imate ikakvih problema ili shvatite da ste zaboravili nešto naručiti, mi vam možemo pomoći! U većini slučajeva, možemo poslati opremu preko noći ili, ovisno o situaciji, osobno ih dostaviti na sam dan događaja ili u tijeku događaja!

 

Nije to sve

Naša predanost prema kvaliteti i usluzi ne prestaje kad vaš događaj završi. Mi vas kontaktiramo nakon vašeg događaja kako bi čuli povratne informacije.
Uvijek smo otvoreni za povratne informacije i osvrt na zadovoljstvo s vašom unajmljenom opremom. Voljeli bi čuti postoji li išta što možemo poboljšati pri vašoj sljedećoj narudžbi ili ako želite da nudimo još neku dodatnu opremu. Naša predanost prema pojednostavljivanju procesa najma opreme za događaje i omogućavanju  komadića mira kroz odličnu korisničku podršku će nadamo se osigurati vaše povjerenje u najam s pctogo.hr.

Također uz svaki najam nudimo i dodatne usluge  koje vam znatno smanjuju brigu i stres koji dolazi s planiranjem svakog događaja.

Pctogo.hr vam može omogućiti svu tehnološku opremu za događaje koja vam je potrebna kako bi vaš sljedeći događaj bio uspješan. Samo nam javite vaše potrebe i naši tehničari će opremu dostaviti i postaviti gdje god i kad god vama odgovara.

Pogledajte neke od primjera događanja  za koje nudimo najam opreme te ako imate nešto drugo u planu bit će nam drago ako vam možemo pomoći.

Slobodno nas nazovite.

Tags: