Uvijek treba imati plan B

planiranje

Svaki dobar planer će vam reći: „uvijek treba imati plan B“. Ako već kupujete tehnologiju za vaše treninge ili događaje savjetujemo vam da imate kvalitetnog rental partnera za tehnologiju pri ruci u slučaju ako nešto pođe po zlu. Svi znamo da se život jednostavno dogodi- katkad se oprema izgubi, ošteti u tranzitu ili iznenadno prestane raditi. U takvim slučajevima, umjesto da pronalazite rješenja u zadnji čas, dobro je imati već promišljeni plan B. On vam pomaže da vaši sastanci ili događaji prođu bez problema.

Ako se dogodi da vaša oprema nije kompatibilna s novim softverom/aplikacijom ili imate veći odaziv sudionika nego što ste očekivali tu smo da Vam pomognemo! Mi dajemo u najam gotovo svaku vrstu opreme koju bi mogli trebati za vaš sljedeći sastanak ili konferenciju.

Tu smo kad nas trebate

Iako je većina upita koje dobivamo za događaje ili sastanke koji su za par tjedana ili mjeseci, tu smo za vas i u hitnim slučajevima. Kako znamo da kod planiranja svašta može poći po krivu, uvijek treba na pameti imati plan B. Mi imamo ono što vam treba i možemo to poslati već sljedeći dan ili osobno dostaviti i postaviti na vašoj lokaciji. Kad ste u nezgodnoj situaciji, naš brz odaziv i dostava pomažu vam riješiti probleme brzo i efikasno.

Također tu smo za vas i u dugoročnim vodama. Ako ne želite ovisiti o servisima, popravcima i imate strah pri kupovanju nove opreme zbog kompatibilnosti s vašom starom opremom. Opremite vaše poslovanje s dugoročnim najmom. Mi vam postavljamo opremu na vašoj lokaciji te stojimo na usluzi za bilo kakve probleme!


Laptopi

Za poslovne sastanke, događaje ili konferencije potrebna vam je oprema koja će omogućiti vašim sudionicima produktivno praćenje. Nije bitno gdje se vaš događaj odvija, možemo dostaviti opremu osobno ili je poslati.
Možete unajmiti od 1 do više od 500 prijenosnih računala za profesionalnu uporabu. Želite li prijenosna računala s Officeom, na određenom jeziku ili s određenom verzijom Windows sustava! Sve je moguće.

S najmom preko pctogo.hr možete biti sigurni da ne plaćate previše za najam prijenosnih računala. Zbog toga se odlučite za najam prijenosnog računala preko pctogo.hr i pogledajte više o najmu laptopa već danas.

Tableti

Vjerojatno najbolja oprema koju možete imati za vaše treninge ili konferencije je tablet. Omogućite svojim sudionicima povezanost s onim što se događa tijekom događaja, da vide prezentacije od bilo gdje te da mogu voditi bilješke na zaslonu kako bi ostvarili što uspješniji događaj. Mi vam također možemo unaprijed instalirati potrebne aplikacije direktno na vaše unajmljene tablete što ih čini spremnima za uporabu čim ih dostavimo. Samo nam javite što vam je potrebno za vaš događaj i mi vam opremu šaljemo ili dostavljamo kad god i gdje god vam odgovara.

najam tableta

Desktopi

Potrebna vam je ozbiljnija snaga kompjutera za vaše natjecanje u kodiranju, gaming događaj ili trening? Od Windows desktopa do All-in-one kompjutera i svega između vi vam možemo osobno dostaviti i postaviti unajmljenu opremu koja vam je potrebna. Mi nudimo desktop kompjutere visoke kvalitete za najam za vaše evente, sastanke, treninge ili natjecanja.

Multimedija

Kupovanje projektora ili televizije za vaše velike događaje nije neviđeno, ali trebate uzeti u obzir kompatibilnost. Što se dogodi kad dođete na lokaciju svog događaja i vaš projektor ne radi s postojećom opremom ili vaš monitor nema potrebne kablove ili konekcije?
Mi nudimo projektore za sve veličine prostora i sve tipove događaja. Naši profesionalci uzimaju u obzir tip medija koji prezentirate, veličinu publike i lokaciju kao i druge faktore kako bi vam pomogli izabrati savršen projektor za najam.

Ukratko

Ako vaša kompanija aktivno razmišlja o kupnji umjesto najma informatička opreme za treninge i ostale događaje i dalje trebate biti pripremljeni s planom B. Ako vam slučajno kasni dostava opreme ili se oštetila u tranzitu, naši iskusni operateri vam mogu riješiti sve probleme vezane uz informatičku opremu.

Iznajmljivanje hardvera, laptopa i ostale opreme očit je izbor u mnogim različitim situacijama. Hoćete li biti na nekom događaju ili sajmu? Ili vam trebaju privremene radne stanice? Često će iznajmljivanje opreme biti jeftinija opcija.
Informatičku opremu možete iznajmiti kod nas s dodatnim uslugama koje dolaze uz najam potpuno besplatno. Na primjer, treba li vam najam opreme hitno (već sljedeći dan) , ili želite da instaliramo uređaje za vas? Javite nam!  Tu smo za vas!

Pctogo.hr ima opremu koja vam je potrebna kako bi vaš događaj prošao bez daljnjih problema. Samo nam javite što vam treba i naši zaposlenici će poslati ili osobno dostaviti opremu brzo i bez problema. Pošalji te nam upit za vaš događaj već danas!

Tags: