Kako unaprijediti svoje poslovanje?!

Danas tvrtke troše jako puno sredstava na opremanje svojih poslovnih prostorija informatičkom opremom.
Kako poslovanje napreduje tako je potrebno zaposliti više ljudi te kupiti još opreme, a da ne pričamo o servisu iste o kojem sanjate noćima.

Tu Vam ovaj blog post može pomoći. Nastavite čitati kako bi saznali što to vas razlikuje od velikih igrača na tržištu i kako možete nadići svoju konkurenciju.
Poznate organizacije diljem svijeta prepoznale su način kako uštedjeti na dijelovima za koje svi mi ostali smrtnici mislimo da treba potrošiti najviše – kupovina informatičke opreme! Srezali su na troškovima vezanim uz kupovinu kompjutera, laptopa, printera i slično te ostvarili nevjerojatan profit!

Pitate se kako su to postigli? – Najmom!

 

Zašto najam

Najam informatičke opreme novi je trik velikih poduzeća koja su prepoznala budućnost u najmu s jamstvom, održavanjem i ugovorima na proizvoljni rok. S takvim načinom poslovanja, koji još nije dovoljno poznat na našem tržištu, uspjeli su troškove koje bi inače trošili na popravke i kupovinu novih računala usmjeriti na proširenje svog poslovanja te marketing koji im dovodi više prodaje te na kraju veći profit.

Najam u potpunosti zamjenjuje bilo kakvu potrebu za kupovinu informatičke opreme za poslovanje, a danas možete unajmiti sve od stolnih računala, laptopa i monitora do printera i projektora. S kvalitetnim partnerom možete najam prilagoditi vašem poslovanju te na svakom računalu dobiti već instaliran Microsoft Windows operativni sustav. Uz najam računala također možete unajmiti i Microsoft Office 365, softver namijenjen svim poslovnim korisnicima koji žele poboljšati produktivnost i svakodnevnu suradnju sa svojim klijentima.

Plaćajte koliko koristite

Najam nije isto što i lizing! Dok ćete lizing morati otplaćivati iako vam oprema više nije potrebna, voditi je u poslovnim knjigama, brinuti se oko popravaka, amortizirati je…, najam vam omogućuje vraćanje opreme kada god želite te automatski prestanak plaćanja.
Pronađite kvalitetnog partnera za najam koji će se moći prilagoditi potrebama vašeg poslovanja i omogućiti vam najbolje uvijete.

Veliki igrači na tržištu već su sve otkrili za vas vi ih samo trebate slijediti kako bi poboljšali svoje poslovanje i prestali novce bacati na bespotrebno kupovanje resursa!

 

Pogodno za sva poslovanja

Opremu možete unajmiti na duži ili kraći rok ovisno o vašim potrebama:

Dugoročni najam
Dugoročni najam vam omogućava najam informatičke opreme za vaše poslovanje na rok od 1 mjeseca pa do par godina. Uz dugoročni najam dobivate i određene pogodnosti kao besplatan servis, svakodnevnu korisničku podršku te brojne druge usluge. Ono što je super kod dugoročnog najma je to da se u bilo kojem trenutku možete predomisliti i vratiti robu bez ikakvih naknada, ali zašto bistre se predomislili?

Kratkoročni najam
Ako se vaša kompanija bavi edukacijom ili treninzima onda je kratkoročni najam izvrsno rješenje za vas! Kratkoročni najam rješava vas stresa te vam u kratkom roku dostavlja i po vašoj želji postavlja unajmljenu informatičku opremu na željenu lokaciju. Uz kratkoročni najam također dolaze i različite usluge uključene u cijenu.

Ako ste trenutačno u procesu planiranja kratkotrajnog događaja za vaše poslovanje ili se pripremate održati edukaciju pogledajte naš blog post o tome kako kvalitetno isplanirati događaj.

Pojednostavimo stvari činjenicama

Ako vas paragraf o tajnom uspjehu velikih tvrtki nije uvjerio kako je najam informatičke opreme uistinu pravi sljedeći korak za vaše poslovanje onda vas možda jednostavna računica o pogodnostima najma uvjeri!
Ako biste usporedili troškove najma, primjerice računala, s troškovima kupovine računala, brojke bi pokazale kako je najam računala uistinu najbolje rješenje za vaše poslovanje.

Na primjer:

Sasvim novo brand name računalo s 22“ monitorom i operativnim sustavom košta od 3.500 kn pa na više.

Računalo slične klase s 22“ monitorom i operativnim sustavom u najmu košta 57kn mjesečno ako se odlučite za najam na 48 mjeseci. Nakon 48 mjeseci PCTOGO agenti mijenjaju vaše unajmljeno računalo za noviji model po istim ili povoljnijim uvjetima.

U tu cijenu od 57 kuna uključeno je i jamstvo za cijelo vrijeme trajanja najma te zamjena neispravnog računala u roku od 24 sata.

I dalje imajte na umu da je moguće vratiti opremu kad god vi to želite bez ikakvih naknada plaćanja.

Sad kada ste pročitali to, možete li uistinu reći da to nije najefikasnije rješenje za vaše poslovanje i da svo ovo vrijeme niste bacali novac u vjetar s kupovinom opreme i njezinim popravcima.

 

 

Ukratko

Vodeće kompanije na tržištu su prije više godina otkrile najnoviji način kako efikasno poslovati i graditi poslovanje bez prevelike potrošnje na informatičku opremu.
Najam je savršeno rješenje za poslovanja koja žele napredovati te ne bacati novce već ih usmjeriti u potrebnije resurse za dovođenje prometa te povećanje prodaje.
Pctogo.hr nudi jedinstvenu uslugu na hrvatskom tržištu te smo pomogli velikim hrvatskim poslovanjima ostvariti željene ciljeve u rekordnom vremenu.

PCTOGO je tu za vas i u hitnim situacijama.

Možete unajmiti sve potrebno za kvalitetno poslovanje, od stolnih računala i laptopa do printera, projektora i Microsoft Office 365 paketa.
Nemojte se preispitivati ili previše razmišljati, najam je uistinu novi način poslovanja!

Odaberite najam i nadiđite svoju konkurenciju.

Nazovite nas ili nam pošaljite upit već danas!

Tags: